Dankzij de CV Editor verhoog je je kansen op een baan

Tegen een CV opstellen kijken veel mensen op, maar je wilt toch graag een baan. Met de CV Editor maak je in enkele stappen een perfect CV. Kies je template en vul je gegevens in. Pas de vormgeving aan in je eigen stijl voor een voorsprong op andere sollicitanten. Zo verhoog je je kansen op een baan!

De CV Editor biedt alle mogelijkheden om online snel en eenvoudig een professionele CV te maken. Vergeet meteen alle tekstverwerkers met vele onnodig moeilijke functies, want meer dan de CV Editor heb je niet nodig om een perfecte CV te maken!

Bekijk hier de CV Editor

Proces

Probleemstelling

De oude webapplicatie van CV Editor voldeed niet. Door de vele functies en een overvloed aan onnodige informatie was het geen gebruiksvriendelijke tool. Daarnaast functioneerde de webapplicatie technisch niet helemaal lekker.

Oplossing

Artventus heeft de focus sterk gelegd op het gebruiksgemak voor de eindgebruiker. De gebruiker kan een template kiezen en vervolgens gemakkelijk met de drag and drop editor bewerken. Na afloop kunnen ze de door hun gemaakte CV online delen of exporteren als pdf.

Het resultaat

Het nieuwe platform van CV Editor biedt veel voordelen:

Een gebruiksvriendelijke webapplicatie
Gestroomlijnde abonnements processen
Keuze uit diverse templates
Drag and drop editor
Exporteren naar PDF
Online delen via persoonlijke URL