Webapplicatie laten maken?

Een webapplicatie of webapp is een programma dat beschikbaar is via het internet en dat gemakkelijk toegankelijk is via een webbrowser. Het gebruik van webapplicaties brengt veel voordelen met zich mee. Het is een relatief eenvoudige manier om in één klap op verschillende terreinen winst te pakken. Wilt u ook een winstgevende en tijdbesparende webapplicatie? Bekijk hieronder de voordelen van een webapplicatie laten maken:

Behoeft geen installatie
Altijd en overal toegankelijk
Kostenbesparend voor uw organisatie
Vereenvoudigt complexe processen
Gebruiksvriendelijke applicaties
Eenvoudig eigen beheer
webapplicatie laten maken
Artventus webdesign Breda

Webapplicatie laten maken -
de voordelen

Webapplicaties hebben het vermogen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en daarmee kosten te drukken. Ze helpen om slimmer te werken en daarmee geld te besparen. Voor ons is het belangrijk dat een webapp het werk gemakkelijker maakt. Zo hebben we onder andere webapps gemaakt voor het reserveren van een diner en het stroomlijnen van een inschrijfprocedure.

 

Behoeft geen installatie

Doordat een webapplicatie draait in de browser hoeft er geen verdere installatie plaats te vinden. Dit vergemakkelijkt de toegankelijkheid;

Altijd en overal toegankelijk

Doordat een de applicatie toegankelijk is in een browser, is hij altijd toegankelijk via mobiele apparaten. Er hoeft immers geen applicatie geïnstalleerd te worden.

Kostenbesparend voor uw organisatie

Doordat processen beter gestroomlijnd worden, ontstaan er minder fouten. Hierdoor worden medewerkers ontlast en dat levert altijd kostenbesparing op.

Vereenvoudigt complexe processen

Onze webapplicaties maken dingen makkelijker. Zo worden processen bijvoorbeeld doorlopen via stappen. Hierdoor verbetert de ervaring van gebruikers;

Gebruiksvriendelijke applicaties

We maken webapplicaties altijd zo dat gebruikers bijna onmogelijk fouten kunnen maken. Dit levert veel werk- en dus tijdbesparing op.

Eenvoudig eigen beheer

Webapplicaties zijn eenvoudig aan te passen in het eigen CMS (Content Management Systeem). Daardoor is het ook direct up-to-date voor gebruikers.

“De applicatie zorgde voor meer duidelijkheid onder de studenten. Dat leverde zowel voor de studenten als voor onze medewerkers grote verbeteringen op.”

Tom Konings, Student Office NHTV

Bekijk project

Vergroot uw online succes!

Neem direct contact op via (076) 562 08 93
of mail naar [email protected]