Webshop laten maken?

Er zijn veel redenen om een webshop te beginnen. Een webshop, ook wel e-commerce genoemd, is voor veel bedrijven het belangrijkste verkoopkanaal. Een goede webshop is dan ook cruciaal, met één uiteindelijk doel: zorgen voor een hogere online omzet. Klanten kunnen 24 uur per dag bij u shoppen. Onze webshops zijn betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast biedt een webshop laten maken nog meer voordelen:

In uw huisstijl
Compleet naar uw wensen
Webshop eenvoudig te beheren
Goed vindbaar in Google
Uniek ontwerp
Optimale customer experience
webshop laten maken

Webshop laten maken – de voordelen

Een webshop uit een standaard template is goedkoop, maar blijkt uiteindelijk altijd duurkoop. Daarom kunt u beter een webshop laten maken. Dit heeft dusdanige voordelen dat de extra investering zich uiteindelijk snel terugbetaalt via een hogere omzet. Hieronder staan een aantal van onze voordelen:

 

In uw huisstijl

Allereerst zijn er visuele voordelen. Onze ontwerpers bouwen een webshop in de huisstijl van uw organisatie. We hechten daarbij veel waarde aan details, die maken het verschil. Zo krijgt uw organisatie een herkenbaar online platform.

Eenvoudig te beheren

Onze webshop bouwers zorgen er altijd voor dat u het ‘aan de achterkant’ eenvoudig zelf beheert. Door middel van een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) voegt u bijvoorbeeld eenvoudig producten toe.

Uniek ontwerp

We leveren in principe altijd een uniek ontwerp voor uw webshop. Tenzij u zich heeft laten inspireren door andere webshops. Dan nemen we dat mee in ons ontwerp.

Compleet naar uw wensen

Bij het bouwen van een webshop brengen we altijd eerst uw wensen in kaart. Wat wilt u communiceren? Hiermee gaan onze specialisten aan de slag. Daarbij denken we ook vanuit het perspectief van uw klanten - wat is voor hen belangrijk?

Goed vindbaar in Google

Een zeer belangrijk aspect van een webshop is de vindbaarheid in Google. U wilt goed gevonden worden op bepaalde zoektermen, zoals uw producten. Alle hiervoor belangrijke aspecten nemen we mee tijdens het bouwen van de webshop.

Optimale customer experience

De beleving van uw bezoekers van uw webshop is essentieel. Daarom steken we veel zorg in het optimaliseren van de webshop voor een zo hoog mogelijke omzet.

“Via de webshop van MysteryDining bestelde ik snel en effectief mijn vier-gangen-verrassingsdiner.”

Esther Verbeek

Bekijk project

Vergroot uw online succes!

Neem direct contact op via (076) 562 08 93
of mail naar [email protected]