Website laten maken?

U wilt een goede website laten maken. Ons team van specialisten denkt met u mee en levert een op maat gemaakte website met de uitstraling van uw organisatie. Wij gaan hierbij altijd uit van onze kernwaarden: functioneel, gebruiksvriendelijk en resultaatgericht. Daarbij bieden we een aantal voordelen:

In uw huisstijl
Compleet naar uw wensen
Website eenvoudig te beheren
Goed vindbaar in Google
Uniek ontwerp
Optimale customer experience
website laten maken

Website laten maken - de voordelen

Een website laten maken heeft voordelen die standaard template websites niet hebben. We maken websites volledig op maat. Daardoor is de investering wat groter, maar het betaalt zich altijd uit in hogere bezoekersaantallen. Bekijk hier een aantal van onze succesvolle websites.

 

In uw huisstijl

Allereerst zijn er visuele voordelen. Onze ontwerpers bouwen een website volledig in de huisstijl van uw organisatie. We hechten daarbij veel waarde aan details, die maken het verschil. Zo krijgt uw organisatie een herkenbaar online visitekaartje.

Eenvoudig te beheren

Onze website bouwers zorgen er altijd voor dat u het ‘aan de achterkant’ eenvoudig zelf beheert. Door middel van een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) voert u zelf eenvoudig wijzigingen door.

Uniek ontwerp

We leveren altijd een uniek ontwerp voor uw website. Daardoor creëren we echt een eigen online identiteit. We houden altijd rekening met uw voorkeuren en nemen dit mee in onze ontwerpen.

Compleet naar uw wensen

Bij het bouwen van een website brengen we altijd eerst uw wensen in kaart. Wat wilt u communiceren? Hiermee gaan onze specialisten aan de slag. Daarbij denken we ook vanuit het perspectief van uw bezoekers - wat willen zij lezen?

Goed vindbaar in Google

Een zeer belangrijk aspect van een website is de vindbaarheid in Google. U wilt immers goed gevonden worden op bepaalde zoektermen. Alle aspecten die hiervoor belangrijk zijn worden meegenomen tijdens het bouwen van onze websites.

Optimale customer experience

De beleving van uw bezoekers van uw website is essentieel. Daarom steken we veel zorg in een optimale gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid voor uw bezoekers.

“Ik heb enorm genoten van de samenwerking met Artventus. Ze denken met je mee, werken snel en accuraat en leveren kwaliteit.”

Rogier Telderman, Pianist & Composer

Rogier Telderman

Bekijk project

Vergroot uw online succes!

Neem direct contact op via (076) 562 08 93
of mail naar [email protected]