Het samen vergroten
van uw online succes,
dat is ons doel

Artventus is een online studio in Breda, in 2008 opgericht door twee ondernemende, creatieve ontwerpers. Wij realiseren hoogwaardige online platforms voor diverse organisaties.

In de afgelopen jaren evolueerde Artventus tot een bedrijf met een sterke focus op het verbeteren van online platforms door middel van kwalitatief hoogwaardige websites, webshops en webapplicaties. Daarbij hebben we een sterk oog voor het visuele aspect van deze platforms.

Artventus heeft een complementair team
dat samen uw ultieme platform levert

Diensten

Erwin van Waardenburg

Visueel ontwerper
Artventus
Erwin van Waardenburg

Erwin is als visueel ontwerper verantwoordelijk voor het interactie- en webdesign van uw nieuwe platform. Hiervoor verplaatst hij zich in het hoofd van úw bezoeker. Hij zet zijn ideeën om in stijlvolle en doelgerichte ontwerpen.

Dirk Schots

Visueel ontwerper & ontwikkelaar
Artventus
Dirk Schots

Dirk is onze ontwerper en ontwikkelaar. Een technische alleskunner met een sterk oog voor detail. Het vinden van online oplossingen zit in zijn bloed. Zijn ontwerpen zijn een functionele combinatie van helderheid en elegantie.

website laten maken
Artventus webdesign Breda

Artventus levert altijd maatwerk met
heldere afspraken over het proces
en mogelijkheid tot reflectie

1. Onderzoek

We gaan graag in gesprek om er precies achter te komen waarmee we u van dienst kunnen zijn. We zetten alle relevante zaken op een rij. Samen bepalen we wat uw online platform nodig heeft. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte.

2. Voorstel

Wij doen een voorstel voor de basis van uw platform, altijd gebaseerd op de content. Dit is immers waar bezoekers voor komen. Deze basis bevat een indeling (navigatie) en de architectuur (het interactieontwerp) van het platform.

3. Ontwerp

Een stevig fundament is gelegd. We weten welke content op het platform komt en hoe deze wordt ingedeeld. We gaan nu aan de slag met het visuele ontwerp, waarin uw huisstijl en de gewenste uitstraling worden geïntegreerd.

4. Ontwikkeling

De wensen worden omgezet in een compleet platform. Hierbij is functionaliteit een belangrijke pijler. Dit geldt zowel aan de voor- als achterkant van de website. Via WordPress beheert u zelf eenvoudig uw website, webshop of webapplicatie!

5. Oplevering

We leveren een professioneel platform af dat uw online activiteiten naar een hoger niveau tilt. Na een laatste check gaat het platform online. Vanaf dat moment haalt u het maximale uit de online mogelijkheden van uw organisatie!

6. Onderhoud

Als u geen zin of tijd heeft om uw eigen website, webshop of webapp bij te houden, kunt u een onderhoudscontract afsluiten met Artventus. Wij zorgen er dan periodiek voor dat het hele platform up-to-date blijft voor een optimale werking.

Vergroot uw online succes!

Neem direct contact op via (076) 562 08 93
of mail naar [email protected]